Canpedró Gastronomia Solidària

Gastronomia Solidària és molt més que gastronomia!

Aquesta és una oferta des d’un menjador social que treballa per a la integració sòcio-laboral dels usuaris desfavorits oferint-los un contracte laboral.

Oferim diferents propostes, amb o sense servei, per a: Dinars i sopars, Tapes i menú pica-pica, Coffee breaks, Esmorzars de forquilla, Brunch, Showcooking, carros i bufets… Amb l’opció Fes-t’ho tu construirem una proposta a mida de les teves necessitats i pressupost! I també tenim celler propi i cockteleria. Amb aquestes propostes col·laboreu amb el Projecte Espai Solidari, fomentant la inclusió laboral de persones en risc d’exclusió social.

El servei de restauració Canpedró Gatronomia Solidària està dirigit per Edu’s Kitchen. Al seu capdavant hi ha el seu fundador, l’Eduard Andreu, un cuiner jove amb catorze anys d’experiència en fogons internacionals, incloent restaurants amb una estrella Michelin que us proposa una cuina d’autor, de mercat, moderna i internacional.

© 2018 CANPEDRÓ – GASTRONOMIA SOLIDÀRIA

Gastronomia Solidària es reserva el dret de modificar qualsevol opció de menú per motius de disposició de producte de temporada.
Si ens aviseu amb antelació, totes les opcions gastronòmiques són adaptables a qualsevol restricció alimentària  (intoleràncies, al·lèrgies, vegans, vegetarians…).