Dissabte passat es va celebrar el 30è el aniversari de la FAECH (Federació d’Associacions, Entitats i Comissions d’Hostafrancs) en el Casinet d’Hostafrancs, en un acte molt especial en el qual van col·laborar diverses entitats del barri.

Els assistents a l’acte van ser rebuts amb una copa de cava, i en Josep Espin com a president de la Federació, en Lluís Llanas com a president de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta, la Laura Pérez com a Regidora del Districte, i la Montserrat Ballarín com a presidenta del Districte, van fer els seus parlaments, repassant la història de la Federació, presentant la nova imatge corporativa i la campanya “Fem Hostafrancs”.

Tot seguit els assistents a l’acte van poder gaudir d’un sopar molt original, amb el mateix format que en el Tastabarri de la Festa Major d’Hostafrancs, i amb una variada oferta gastronòmica, ja que es van muntar diversos estands on les entitats col·laboradores van oferir diferents tipus de menjar. L’estand de la Fundació Canpedró el va portar l’equip de Gastronomia Solidària, oferint un “Showcooking” de tacos mexicans que va tenir molt bona acollida.

La nit va acabar amb un postre dolç. una bufada d’espelmes i una actuació de rumba catalana.