Els nostres orígens

L’Associació Acció Hospitalitària va ser l’embrió de la Fundació Canpedró. L’Associació fou creada l’any 1994 per millorar les condicions de vida de persones grans, de persones amb discapacitat i de persones amb malaltia, especialment de les més desvalgudes.

Al llarg de més de vint anys l’Associació va dur a terme diferents actuacions socials mitjançant la gestió de centres de dia, residències i centres de serveis en general, en poblacions d’arreu de Catalunya: Anglès, Avià, Berga, El Papiol, Martorell, Montesquiu, Pallejà, Tiana, Sant Hilari Sacalm i Sant Vicenç de Torelló. L’any 2012 l’Associació va ampliar el seu àmbit d’actuació i va posar en marxa el seu primer centre de serveis socials adreçat a famílies a la ciutat de Barcelona, diversificant així els serveis oferts i donant resposta a les necessitats socioeconòmiques del moment.

L’any 2016 l’Associació es va transformar en la Fundació Canpedró, el nom de la qual prové de la denominació original de l’edifici del barri de Sants on es va constituir, al carrer del Sant Crist número 13.

La Fundació està inscrita amb el número 2941 al Registre de Fundacions de la Direcció General de Dret i d’Entitats Jurídiques de la Generalitat de Catalunya.