Com molts ja deveu saber, del 28 de setembre al 7 d’octubre va tenir lloc la Festa Major del barri d’Hostafrancs, i la Fundació Canpedró hi va participar, per cinquè any consecutiu, amb la Tapa Solidària.

L’inici de les festes va tenir lloc dissabte 28 amb un sopar de germanor de totes les entitats del barri en el Casinet d’Hostafrancs, on Canpedró també va ser-hi present, com cada any des de que varem obrir les portes del Centre de serveis al Carrer Sant Crist núm. 13.

Després del sopar, varen pujar a l’escenari representants de totes les entitats presents, i en Josep Espín, presentador de l’acte i president de la FAECH, va ser sorprès amb un record commemoratiu pels 30 anys de la Federació.

 

Aquest any, l’Orfeó Atlàntida va organitzar la 14a trobada de cant coral a Hostafrancs, i va portar com a convidats, al cor Beato Angelico della Minerva, provinent de Roma, que ens van delectar amb el seu cant.

El cap de setmana següent, les nits de divendres 5 i dissabte 6 d’octubre, va ser quan els amics i veïns de Canpedró varen poder gaudir, un any més, de les tapes preparades pel nostre xef, l’Edu Andreu, amb l’ajut de la cuinera del Centre de serveis, l’Esther Cirio, i un munt de voluntaris, tant de sala com de cuina, sense els quals l’èxit de la cinquena edició de la Tapa Solidària no hauria estat possible.

La primera nit varen actuar l’Alba Vilanova i els Smithers

La segona nit varen actuar per nosaltres The Dukys i els Newitas

Varem comptar també, un any més, amb la col·laboració de la Nut, la ginebra empordanesa elaborada amb el mètode London Dry Gin.

I ja per acabar, una representació dels voluntaris de divendres i dissabte, però n’hi havia més en els fogons!!!