Fes un donatiu

Modalitats d’ingrés per a efectuar la donació:

DONACIÓ AMB

TARGETA DE CRÈDIT

La Fundació Canpedró ja forma part de les fundacions incloses a Bizum, la nova solució de pagaments a través del mòbil, incorporant així un nou canal per rebre donacions. Bizum és un servei que vincula els comptes bancaris dels clients amb el seu número de telèfon mòbil, permetent fer pagaments entre particulars i també realitzar donacions benèfiques.

El procés és el següent: des de la teva app bancària en què tinguis Bizum actiu, selecciona l’opció d’enviar diners, escull la Fundació si la tens entre els teus contactes, o introdueix manualment l’identificador (el de Fundació Canpedró és el 01719) i l’import que vols donar. En menys de 5 segons rebrem els diners i estaràs contribuint a ajudar aquells que més ho necessiten.

En cas que vulguis sol·licitar el certificat de donacions cal que ens enviïs un correu a fundacio@canpedro.org amb la següent informació per a que puguem identificar la teva donació:

  •     Nom i cognoms
  •     DNI
  •     Adreça postal
  •     Correu electrònic
  •     Import donat a través d’Bizum

Amb la teva aportació podrem continuar les nostres tasques d’ajuda i solidaritat a les persones que més ho necessiten.

Benefici social:

Gràcies a l’aportació voluntària dels nostres col·laboradors és possible donar continuïtat als diferents programes i activitats que realitza la Fundació Canpedró.

Benefici fiscal:

La Llei 49/2002, de règim fiscal de les entitats sense fins lucratius i dels incentius fiscals al mecenatge i la Llei 26/2014, que modifica la Llei 35/2006 de l’Impost sobre la Renda de les persones físiques i altres normes tributàries estableixen que les persones físiques tenen dret a una desgravació fiscal en l’IRPF de fins al 75% dels donatius fets en un any fiscal.

Un exemple

Si fas un donatiu de 150 €, et podràs desgravar el 75% dels primers 150 € (112,5 €). Per tant, el cost per a tu només serà de 37,5 € l’any, ja que en la teva declaració de la renda de l’any següent recuperaràs els 112,5 € desgravables.

A més, la teva fidelitat amb nosaltres té premi. Si col·labores durant diversos anys consecutius, la teva devolució s’incrementarà. Consulta la nostra pàgina d’Incentius fiscals si vols més informació.

El teu certificat fiscal

Durant el primer trimestre de cada any, enviem a tots els col·laboradors que ens ho sol·liciten un certificat de donació amb l’import total de les aportacions realitzades durant l’any fiscal anterior per incorporar-lo a la declaració fiscal.