Fes un donatiu

Modalitats d’ingrés per a efectuar la donació:

Benefici social:

Gràcies a l’aportació voluntària dels nostres col·laboradors és possible donar continuïtat als diferents programes i activitats que realitza la Fundació Canpedró.

Benefici fiscal:

La Llei 49/2002, de règim fiscal de les entitats sense fins lucratius i dels incentius fiscals al mecenatge i la Llei 26/2014, que modifica la Llei 35/2006 de l’Impost sobre la Renda de les persones físiques i altres normes tributàries estableixen que les persones físiques tenen dret a una desgravació fiscal en l’IRPF de fins al 75% dels donatius fets en un any fiscal.

Un exemple

Si fas un donatiu de 150 €, et podràs desgravar el 75% dels primers 150 € (112,5 €). Per tant, el cost per a tu només serà de 37,5 € l’any, ja que en la teva declaració de la renda de l’any següent recuperaràs els 112,5 € desgravables.

A més, la teva fidelitat amb nosaltres té premi. Si col·labores durant diversos anys consecutius, la teva devolució s’incrementarà. Consulta la nostra pàgina d’Incentius fiscals si vols més informació.

El teu certificat fiscal

Durant el primer trimestre de cada any, enviem a tots els col·laboradors que ens ho sol·liciten un certificat de donació amb l’import total de les aportacions realitzades durant l’any fiscal anterior per incorporar-lo a la declaració fiscal.